Är du vår nya VS-projektör?

Om oss

Ingemar Johansson Ingenjörsbyrås syfte är att fungera som ett expertstöd åt våra kunder så att de kan förverkliga sina drömmar. Våra huvudområden är VVS, energi, storkök och kyla där våra ingenjörer stöttat organisationer kontinuerligt sedan starten 1968. Vi skapar som mest värde när vi får arbeta med komplexa anläggningar, så som ishallar, badhus och industriapplikationer.

Vårt mål är att ta in och utveckla nästa generations ingenjörsexperter, så att vi tillsammans kan fortsätta höja kvalitén på landets anläggningar.

Om rollen

I rollen som VS-ingenjör kommer du välkomnas in i ett lättfotat familjebolag. Du kommer snabbt få hantera egna projekt, vilka kan röra sig från komplexa energisystem till specialbyggda industrilösningar. Hos oss sätter bara din egen kompetensnivå och ambition stopp för vilka projekt du får jobba med.

Tack vare att vi har kontor i både Jönköping och Göteborg har du själv möjlighet att välja vilken ort du vill arbeta från. I Jönköping får du arbeta på ett mindre kontor i nära samarbete med våra storkökskonsulter. För det här kontoret är det viktigt att du gillar att arbeta självständigt och trivs i en lugnare miljö. I Göteborg kommer du i stället att arbeta från huvudkontoret, där du kommer sitta i tvärsnittet av ventilationsingenjörer, vattenrenare, arkitekter och miljökonsulter. Här är det viktigt att du trivs i en hektisk miljö där plötsliga projektförfrågningar kan dyka upp med lite förvarning.

Oavsett vilket kontor du är intresserad av att arbeta ifrån är vårt främsta mål att du ska utvecklas och kunna axla mer och mer avancerade projekt. Därför är det viktigt för oss att du själv har en tydlig bild av vart du vill nå i din karriär och vilka färdigheter du vill utveckla.

Ansvarsområde

Som VS-ingenjör kommer du så snart som möjligt gå in i en handläggande roll. Det betyder att du kommer ha direktkontakt med externa projektmedlemmar och att du ska känna dig bekväm med att ta en drivande roll i dina projekt. Även om du kommer ha seniora ingenjörer att luta dig mot förväntar vi oss att du kommer kunna vara självgående inom kort efter att du börjat din tjänst hos oss.

Den aktiva roll du får hos oss ger dig en direkt påverkan över kvalitén på det som byggs i Sverige framöver. Dina lösningar och systemdesigner kan vara skillnaden mellan en medioker och en fantastik anläggning. Kanske är det du som hittar nästa generations energilösning som hjälper landet att nå energimålen för 2050. Det är i alla fall ambitionen vi har för dig.

Kvalifikationer

För att söka tjänsten som VS-projektör behöver du ha följande kvalifikationer:

  • Flytande svenska och engelska
  • Vana av att arbeta i CAD och Office-programmen
  • 2-4 års erfarenhet av projekterande VVS-arbete
  • B-körkort
  • Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande kvalifikationer är:

  • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kyla och/eller sprinkler
  • Intresse av idrott, så som ishockey, konståkning eller simning

Anställningsvillkor

Heltid, Tillsvidare

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är på heltid och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.

Resor är en naturlig del av tjänsten.

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Du kan själv välja ifall du vill ansöka till vårt kontor i Jönköping eller i Göteborg.

Arbetsgivaren

Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 GÖTEBORG
www.ijohansson.se

Sök jobbet

Sista ansökningsdag 31 maj
Ange referens VS-projektör i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
anton.lindegren@ijohansson.se