Är du vår nya VS-projektör?

Om oss

Ingemar Johansson Ingenjörsbyrås syfte är att fungera som ett expertstöd åt våra kunder så att de kan förverkliga sina drömmar. Våra huvudområden är VVS, energi, storkök och kyla där våra ingenjörer stöttat organisationer kontinuerligt sedan starten 1968. Vi skapar som mest värde när vi får arbeta med komplexa anläggningar, så som ishallar, badhus och industriapplikationer.

Vårt mål är att ta in och utveckla nästa generations ingenjörsexperter, så att vi tillsammans kan fortsätta höja kvalitén på landets anläggningar.

Om rollen

Har du specialiserat dig inom VS och är sugen på att ta nästa steg i din utveckling? Då hoppas vi att du vill bli en av oss på Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå!

Vi söker just nu ingenjörer med 3-5 års erfarenhet inom projektering av VS-system till vårt huvudkontor i Göteborg. Vårt team består i dagsläget av åtta specialister som arbetar med projekt inom allt ifrån industrikyla till badhus. Tack vare våra seniora ingenjörers unika kunskap inom komplexa VS-system kommer du få mycket stora möjligheter att fortsätta utvecklas inom ditt specialistområde.

Som VS-ingenjör hos oss kommer du snabbt få leda egna projekt och hjälpa våra yngre förmågor att utvecklas. Projekten kommer till stor del kretsa kring projektering av större kylsystem inom industri och ishallar, varukyla, VS för badhus samt mindre VS-uppdrag inom offentlig sektor.

Vem är du?

Du har arbetat med projektering av VS-lösningar under ett par år, och är sugen på att ta nästa steg i utvecklingen. Du kommer att välkomnas in i ett mindre familjebolag som arbetar i nära samarbete med våra systerbolag, där vi tillsammans bildar en grupp om cirka 70 medarbetare. Företagskulturen är öppen och entreprenöriell, och detta är något du både trivs och frodas i. Du har ett stort intresse för teknik och har ambitionen att ta en ledande roll inom de projekt du jobbar i.

De krav vi ställer på dig är att du har:

  • 3-5 års erfarenhet av VS- och energiprojektering
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Meriterande kvalifikationer inkluderar att du tidigare arbetat med projektering av kyla och/eller sprinkler.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en öppen och familjär miljö där du får stor möjlighet att växa i din specialistroll. Tack vare vårt nära samarbete med våra systerföretag kommer du arbeta tätt med både arkitekter och ingenjörer inom bland annat ventilation, vattenrening och konstruktion. Du kommer få möjlighet att arbeta i komplexa och unika projekt, och det är sällan du kommer göra samma lösningar flera gånger.

Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå är just nu i en tillväxt- och moderniseringsfas, vilket gör att du kommer vara med på en spännande och utvecklande resa. Det betyder att du kommer få möjlighet att använda din expertis och erfarenhet för att utforma både hur vi arbetar och hur vi lär upp nästa generations ingenjörer.

Självklart erbjuder vi marknadsmässiga löner, schyssta villkor och bra förmåner.

Rekryteringsprocessen löper under våren 2022, och möjlighet finns att börja arbeta hos oss omgående.

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Antal jobb: 3
Resor är en naturlig del av tjänsten.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Göteborg

Arbetsgivaren

Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå AB
Fiskhamnsgatan 10
41458 GÖTEBORG
www.ijohansson.se

Sök jobbet

Sista ansökningsdag 5 mars 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.
Ange referens VS-projektör i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
anton.lindegren@ijohansson.se