Sport och Fritid

Låt oss jämna ut spelplanen


Som experter är en av våra viktigaste funktioner att bistå kunder i projekt där de själva saknar erfarenhet. Sport- och fritidsanläggningar, så som ishallar och bandybanor, är två bra exempel på sådana. Detta är komplexa anläggningar, både ur ett teknik- och ett byggnadsperspektiv, som kommunerna bygger med låg frekvens. Den ringa erfarenheten leder till att kommunerna riskerar att få dåliga anläggningar med både onödigt höga energiförbrukningar och förkortade livslängder. Konsekvensen blir ett ineffektivt utnyttjande av medborgarnas resurser.

Som tur är går många av fallgroparna att undvika med hjälp av erfarna projektörer och byggare. Vi har varit med och ritat de tekniska systemen för flera effektiva anläggningar, och vi älskar att arbeta med ishallsprojekt. Så hör av dig ifall er kommun funderar över att bygga nytt, eller bara vill ha en genomsyn av er nuvarande anläggning. Våra statusbedömningar är ett populärt verktyg för kommuner som vill veta vilka åtgärder som behöver göras och vilka kostnader det innebär.

Full koll på kommunens ishall?Vi hjälper Sveriges kommuner med statusbedömningar av ishallar!Vill du veta mer?

KONTAKTA OSS!
Roger Ström We Group

När resultatet spelar roll


Roger Ström är en av våra mest kunniga medarbetare och ett välkänt namn inom kyla. Med en livstids erfarenhet av projektering av komplexa anläggningar och med ammoniakkyla som specialitet är Roger en av de bästa spelare du kan ha i ditt team. Understödd av våra yngre talanger kan vi lova att vi ser till att din nästa ishall blir av den kvalité dina kommuninvånare önskar.

Kontakta oss

Våra tjänster inom sport och fritid


Projektering kyla och pist

Med lång erfarenhet av att arbeta med isbanor i olika utformning hjälper vi dig med din kylprojektering. Vi har även kompetens för att hjälpa dig att ta fram handlingar för din ispist. 

Projektering VVS

Vi tar dig långt bortom branschens standardlösningar och trivs bäst när utmaningarna är som störst. Det är då du får ut mest av vår kompetens.

Statusbedömning ishall

Med hjälp av våra statusbedömningar får du som beställare en tydlig genomgång av din anläggning, och får information om vilka åtgärder som bör göras och till vilka kostnader. Statusbedömningarna ligger sedan ofta till grund för vidare beslut om renovering eller nybyggnation. 

Sakkunnighet och besiktningar

Med gedigen erfarenhet av isbanor hjälper vi dig både som sakkunniga och med besiktningar av din anläggning.